A gyors és hatékony javítás céljából a szervizautóban, az évek tapasztalataira alapozva a legszükségesebb alkatrészek és szerelési segédanyagok folyamatosan rendelkezésre állnak.  A minél gyorsabb alkatrész beszerzés érdekében több hazai és külföldi alkatrész gyártó és beszállító céggel állok napi kapcsolatban.
Technoinox ipari konyha
Munkaidőn túl, továbbá hétvégén és ünnepnapokon szervizügyelet is igénybe vehető.
A többi szolgáltatási terület megismeréséhez válasszon a három menüpont közül.
Nagykonyhai gáztűzhely
A konyhai berendezések javítása szakszerűen és magas színvonalon történik, hogy a megjavított készülékek sokáig maradjanak működőképesek újabb meghibásodások nélkül. A készülékek javításán kívül, a konyhai berendezésekhez közvetlenül kapcsolódó egyéb mechanikus, elektromos, vizes és gázos javításokat is elvállalok.
Angelo Po ipari konyha
A Konyhagépdoki márkafüggetlen konyhagép szervizként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Mindenféle fajtájú és évjáratú ipari, nagykonyhai vendéglátóipari és háztartási konyhagép helyszíni szervizelése, javítása, felújítása, beüzemelése. A Konyhagépdoki szolgáltatási körébe tartozó készülékcsoportok listája  Bővebben…
A javítás megkezdése a hibabejelentést követően Budapesten akár 4 órán belül, vagy előre egyeztetett időpontban történik.
JAVÍTÁS JAVÍTÁS KARBANTARTÁS KARBANTARTÁS SZAKTANÁCSADÁS SZAKTANÁCSADÁS
„Mert minden megjavítható…”
A Konyhagépdoki márkafüggetlen szervizként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Mindenféle fajtájú és évjáratú ipari, nagykonyhai, vendéglátóipari és háztartási konyhagép helyszíni szervizelése, javítása, felújítása, beüzemelése. A Konyhagépdoki szolgáltatási körébe tartozó készülékcsoportok listája  Bővebben…
Javítás
MENÜ
A berendezések javítása szakszerűen és magas színvonalon történik, hogy a szervizelt készülékek  sokáig maradjanak működőképesek újabb meghibásodások nélkül.
További szolgáltatásként a készülékek javításán kívül, a konyhai berendezésekhez közvetlenül kapcsolódó egyéb mechanikus, elektromos, vizes és gázos javításokat is elvállalok. A gyors és hatékony javítás céljából, a szervizautóban az évek tapasztalataira alapozva a legszükségesebb alkatrészek és szerelési segédanyagok folyamatosan rendelkezésre állnak.  A minél gyorsabb alkatrész beszerzés érdekében több hazai és külföldi alkatrész gyártó és beszállító céggel állok napi kapcsolatban.
A javítás megkezdése a hibabejelentést követően Budapesten akár 4 órán belül, vagy előre egyeztetett időpontban történik. Munkaidőn túl, továbbá hétvégén és ünnepnapokon szervizügyelet is igénybe vehető.
A többi szolgáltatási terület megismeréséhez válasszon a három menüpont közül.
„Mert minden megjavítható…”
JAVÍTÁS JAVÍTÁS KARBANTARTÁS KARBANTARTÁS SZAKTANÁCSADÁS SZAKTANÁCSADÁS
A gyors és hatékony javítás céljából, a szervizautóban, az évek tapasztalataira alapozva a legszükségesebb alkatrészek és szerelési segédanyagok folyamatosan rendelkezésre állnak.  A minél gyorsabb alkatrész beszerzés érdekében több hazai és külföldi alkatrész gyártó és beszállító céggel állok napi kapcsolatban. A javítás megkezdése a hibabejelentést követően Budapesten akár 4 órán belül, vagy előre egyeztetett időpontban történik.
A konyhai berendezések javítása szakszerűen és magas színvonalon történik, hogy a szervizelt készülékek sokáig maradjanak működőképesek újabb meghibásodások nélkül. A készülékek javításán kívül, a konyhai berendezésekhez közvetlenül kapcsolódó egyéb mechanikus, elektromos, vizes és gázos javításokat is elvállalok.
Javítás
A Konyhagépdoki márkafüggetlen konyhagép szervizként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Mindenféle fajtájú és évjáratú ipari, nagykonyhai vendéglátóipari és háztartási konyhagép helyszíni szervizelése, javítása, felújítása, beüzemelése.  A Konyhagépdoki szolgáltatási körébe tartozó készülékcsoportok listája  Bővebben…
Munkaidőn túl, továbbá hétvégén és ünnepnapokon szervizügyelet is igénybe vehető.
CÍMLAP CÍMLAP SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS REFERENCIÁK KAPCSOLAT KAPCSOLAT
A többi szolgáltatási terület megismeréséhez válasszon a három menüpont közül.
„Mert minden megjavítható…”
JAVÍTÁS JAVÍTÁS KARBANTARTÁS KARBANTARTÁS SZAKTANÁCSADÁS SZAKTANÁCSADÁS 2019  Design by CÍMLAP CÍMLAP BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS REFERENCIÁK KAPCSOLAT KAPCSOLAT JAVÍTÁS JAVÍTÁS KARBANTARTÁS KARBANTARTÁS SZAKTANÁCSADÁS SZAKTANÁCSADÁS
>
>
>
>
>
>
>
facebook